Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola d’Avinyonet obrirà el proper 14 de setembre amb mesures de seguretat

Després de més de dues hores de reunió entre responsables polítics, de l’escola, d’Educació i dels Mossos d’Esquadra, s’ha acordat la reobertura de l’escola d’Avinyonet del Penedès.

El ressò mediàtic que han tingut les queixes veïnals i de l’escola per la problemàtica de convivència que generen els ocupants d’uns habitatges que hi ha davant del centre ha tingut efecte. Recordem que un forat de bala a la finestra i l’impacte de la mateixa en una pissarra electrònica van ser dimarts la gota que va fer vessar el got. I que l’Ajuntament i la direcció de l’escola van anunciar la voluntat de no obrir el centre el proper 14 de setembre, primer dia del curs. Després d’aquesta reunió, tots els agents implicats veuen segura l’inici de l’activitat escolar.

El director general dels Mossos, Pere Ferrer, s’ha compromès a establir un dispositiu amb diversos agents per a l’inici del curs. Ferrer també explicava que hi ha un acord de comunicació constant entre policia, escola i Ajuntament.

Des de fa uns mesos ja està en marxa una investigació judicial vinculada als edificis ocupats de davant de l’escola i ja estan buits tres del total de 6 habitatges ocupats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: