Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ofereix a les persones associades concerts gratuïts cada quinze dies, els diumenges

L’equip de la sala ha adaptat les instal·lacions per garantir les distàncies entre persones i l’ús de mascareta és obligatori.

Donat que la normativa actual per protegir-nos de la Covid-19 no permet organitzar sessions de ball, el Casal ha adaptat l’activitat de la sala per oferir de forma segura concerts en directe cada quinze dies, els diumenges a la tarda.

Els socis i sòcies tenen accés gratuït a la sala de concerts i les persones no associades paguen 5€ amb consumició. El primer concert tenia lloc aquest diumenge i estava protagonitzat pel grup Pentagrama.

El responsable de la sala, Tomàs Carrasco, explicava que el projecte és una manera per veure quines sensacions té la gent en aquest context marcat pel coronavirus. L’objectiu és oferir un espai el més segur possible i anar recuperant la normalitat pel que fa a l’activitat cultural.

L’equip de la sala ha adaptat les instal·lacions per garantir les distàncies entre persones i l’ús de mascareta és obligatori.

Els propers concerts tindran lloc el diumenge 4 d’octubre, amb la formació Ruben’s, i el diumenge 18 d’octubre, amb Pep i María José Grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: