Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentració a Vilafranca contra la vulneració dels drets humans de les persones refugiades

Les entitats convocants demanen la reubicació urgent de la gent dels camps de refugiats incendiats a Grècia.

La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Vilafranca i la Plataforma Refugiats – La Granada Solidària amb els refugiats convoquen per aquest dijous una concentració a la plaça de la Vila de Vilafranca. Serà a dos quarts de vuit del vespre.
Les entitats convocants denuncien els «greus fets que pateixen continuadament les persones refugiades als camps incendiats a Grècia», les «polítiques de mort de la UE» i la vulneració sistemàtica dels drets humans de les persones refugiades. També reclamen reubicar urgentment les persones afectades i que es faci una acollida digna de les persones que busquen refugi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: