Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa Solidària arriba a vuit edicions com una peça clau en la integració i la convivència

A banda de la vessant esportiva, la cursa té una repercussió directa en el dia a dia del municipi de La Granada, destinant els beneficis obtinguts a entitats socials i fomentant la integració.

Aquest passat dissabte La Granada acollia una nova edició de la Cursa Solidària de La Granada, que enguany arribava a la vuitena edició amb el repte de tornar al calendari després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia. L’objectiu era intentar, com a mínim, igualar les xifres d’inscrits del 2019. Uns 475 participants que, malauradament van quedar lluny.

La cursa és sinònim d’integració, i és que gran part del voluntariat l’integren persones nouvingudes al municipi. Els beneficis obtinguts amb les inscripcions van destinats a l’entitat de Càritas i a l’organització de Solidaris La Granada. Voluntaris com l’Abdou, un jove del Senegal que s’ha instal·lat recentment a La Granada i col·labora amb diferents entitats del poble.

Un dels impulsors de la cursa, en Pablo Muñoz, és un dels integrants de Solidaris La Granada que realitza tasques de mentoratge amb nouvinguts, com és el cas de l’Abdou. Aquesta és només una petita mostra de fins on pot arribar l’esport, i en concret una cursa solidària que repercuteix directament i de manera positiva el dia a dia del municipi granadenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: