Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO guanya les eleccions sindicals a Masia Vallformosa

Aquest dilluns, 14 de setembre, s’han celebrat les primeres eleccions sindicals a Masia Vallformosa de Vilobí del Penedès.

Es tracta de la quarta empresa del sector d’elaboració de cava, en les quals CCOO ha aconseguit la majoria absoluta, amb un 75 % dels vots emesos.
Aquest procés electoral ha estat promogut per CCOO, que ha fet possible una fita històrica a l’empresa, per primer cop les treballadores i treballadors han pogut exercir el seu dret de vot i escollir la seva representació. La participació ha estat del 99,2 % dels 120 electors i CCOO ha aconseguit 6 dels 9 representants del comitè d’empresa.
CCOO és el sindicat majoritari al sector del cava, amb més d’un 90 % de la representació del conjunt del sector, i la seva principal reivindicació a l’empresa Masia Vallformosa és l’aplicació del Conveni sectorial del cava i vins escumosos de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: