Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Música essencial’, l’espai de música clàssica de Ràdio Vilafranca, arriba al programa nº 100

L’espai de divulgació sobre música clàssica està conduït per Joan Sueiro i es pot escoltar cada diumenge de 8 a 9 del matí amb una reemissió d’11 a 12 de la nit.

Aquest diumenge, el programa ‘Música essencial’ de Ràdio Vilafranca arriba a la seva edició número 100. L’espai de divulgació sobre música clàssica està conduït per Joan Sueiro i es pot escoltar cada diumenge de 8 a 9 del matí amb una reemissió d’11 a 12 de la nit.

Sueiro es mostra satisfet per haver arribat al programa número 100 després de gairebé tres anys en antena.

Sueiro va començar a fer el programa a proposta de l’anterior director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Josep Alsina amb l’ànim de divulgar d’una manera planera l’enorme llegat que és la música clàssica.

Cada programa es refereix a un compositor i a una part de la seva obra. Sueiro posa el compositor i la seva obra en context, alternant amb la seva música, al llarg d’una hora de l’espai radiofònic. ‘Música essencial’ compta amb Joan Amat al control tècnic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: