Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’enoturisme es reinventa però segueix notant els efectes de la pandèmia en les seves visites

La tònica d’aquest any estan sent les reserves o visites d’última hora. La incertesa sobre la situació de la pandèmia ha provocat que la gent visqui ‘sobre la marxa’ i sense fer plans a llarg termini

El turisme està gairebé aturat i la gent opta per fer activitats prop de casa. Una opció són les propostes enoturístiques que s’han vist obligades a reinventar-se per complet i fer només activitats segures, sanitàriament parlant, per als visitants. Segons l’opinió de la directora de l’Escola d’Enoturisme, Ester Garcia, aquest tipus de propostes poden seguir atraient públic ja que, als diferents cellers de la comarca, es poden trobar activitats i iniciatives pensades per a fer de manera privada, sense necessitat de barrejar-se amb altres persones, i a l’exterior.
A Caves Nadal, per exemple, han adequat tots els espais i han reformulat les visites. El responsable del celler, Xavier Nadal, opinava que tot plegat és una oportunitat per a millorar.
A Albet i Noya, com passa a la resta de cellers, només es plantegen activitats a l’aire lliure com són els esmorzars, els brunchs o les visites a la vinya, entre altres. Segons explica la responsable d’enoturisme del celler, Virginia Vacarisses, les visites aquest estiu estan sent molt irregulars.
La tònica d’aquest any estan sent les reserves o visites d’última hora. La incertesa sobre la situació de la pandèmia ha provocat que la gent visqui ‘sobre la marxa’ i sense fer plans a llarg-mig termini.
Els cellers estaven acostumats a tenir turisme estranger i aquest any la majoris dels turistes són del territori català.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: