Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC demana al govern que prengui mesures perquè no es tornin a repetir les aglomeracions

Des d’ERC consideren que el govern municipal «no ha fet prou pedagogia ni comunicació» per tal d’evitar situacions com les d’aquest dissabte.

Davant les aglomeracions que es van produir després de la tronada simbòlica als carrers del centre de Vilafranca, des d’Esquerra Republicana es demana al govern «que es prenguin mesures perquè no es tornin a repetir aquestes imatges i fan una crida a la responsabilitat de tothom per evitar situacions com aquestes».

ERC demana també al govern municipal que valori seriosament si es poden garantir les mesures de seguretat de les activitats simbòliques que s’havien programat «per evitar així incitar a què hi hagi trobades espontànies i multitudinàries».
Segons els republicans el que ha passat a Vilafranca «només fa que malmetre la imatge de la Festa Major, així com la cultura popular del país».

Des d’ERC consideren que el govern municipal «no ha fet prou pedagogia ni comunicació» per tal d’evitar situacions com les d’aquest dissabte.

Segons Esquerra, el govern municipal «no es pot escudar en què són els Administradors els organitzadors de la Festa Major i que són ells qui tenen l’última paraula perquè, en una situació extraordinària com la que s’està patint a tot el món, cal que tots els governs actuïn amb responsabilitat i no mirant cap a una altra banda».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: