Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’olerdolenc Pere Sadurní i Vallès ha mort als 92 anys

L’olerdolenc Pere Sadurní i Vallès ha mort als 92 anys

Pere Sadurní i Vallès va ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola i Jutge de Pau del municipi.

L’olerdolenc Pere Sadurní i Vallès ha mort durant la matinada d’aquest diumenge als 92 anys. Molt conegut al municipi per la seva intensa activitat de promotor cultural i de compromís amb la comunitat, Pere Sadurní i Vallès va ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola i Jutge de Pau del municipi. La cerimònia de comiat a Pere Sadurní Vallès s’ha convocat aquest dilluns, a les 10 del matí, al camp de futbol de Sant Pere Molanta.

Incansable dinamitzador d’activitats, entre les entitats que va promoure cal assenyalar la seva condició de fundador del Club 7 a 9 de Sant Pere Molanta i del CFP Sant Pere Molanta. Va ser jugador de l’amateur de l’Espanyol, del Gràcia, del Reus Deportiu i del FC Vilafranca, sent també en aquest club membre de la seva junta directiva.

També va ser impulsor i director de la Revista Font-tallada, i autor de recerques que han permès conèixer detalls del patrimoni cultural del Penedès i de la història de Sant Pere Molanta i d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: