Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès no té ara per ara ingressats amb símptomes de Covid

La passada setmana l’Hospital de Vilafranca tenia ingressades dues persones amb aquesta simptomatologia.

Després que la setmana passada en l’informe que fa públic els dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf notifiques dues persones ingressades amb patologies respiratòries o símptoma de Covid19, en el que han fet públic aquest migdia ja no hi consta cap malalt amb aquestes patologies. Per contra, sí n’hi ha dues als centres del Garraf.
Recordem que des de l’inici de la pandèmia l’Hospital de l’Alt Penedès ha registrat la mort de 33 persones confirmades de COVID-19; mentre que als centres del Garraf han estat 80 les defuncions registrades.
En relació a les altes de persones confirmades de COVID-19, han estat 297 al Garraf i 130 a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: