Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 250 alumnes visiten l’Hospital en el marc d’un projecte d’orientació professional

Més de 250 alumnes visiten l’Hospital en el marc d’un projecte d’orientació professional

En el marc de la iniciativa ‘Empreses Que Inspiren’, alumnes de centres de l’Alt Penedès han visitat l’Hospital Comarcal per conèixer els diferents perfils professionals que hi treballen.

Les visites s’han fet durant els mesos de febrer i març, en el marc de la iniciativa ‘Empreses Que Inspiren’ impulsada per la Fundació Bertelsmann.

Aquestes activitats inclouen visites escolars i xerrades de professionals, en les que es transmet informació real i directa del món laboral, amb l’objectiu de què els estudiants puguin prendre decisions sobre el seu futur professional amb criteri.

Durant les trobades, un total de 9 persones treballadores del Consorci van explicar el seu ofici, el seu dia a dia i la seva trajectòria acadèmica i professional. Els perfils professionals participants han estat: una tècnica auxiliar en cures d’infermeria, una infermera, una tècnica de radiologia, un tècnic de laboratori, un tècnic d’ambulàncies, una administrativa, un fisioterapeuta, una treballadora social i un metge.

Les escoles consideren que l’activitat ha estat motivadora, ja que va permetre als alumnes veure alguns dels perfils professionals que hi ha en un hospital d’una manera molt propera. Els alumnes van estar interessants en temes relatius a la feina i als estudis, però també en horaris i salaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: