Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La segona edició del Festival Instants tanca amb un ple absolut

La segona edició del Festival Instants tanca amb un ple absolut

Els tres concerts, que s’han celebrat durant els capvespres dels dissabtes 4, 11 i 18 de juliol entre les vinyes de Cellers Carol Vallès, van exhaurir totes les entrades.

El Festival Instants ha tancat la seva segona edició amb èxit i una molt bona acollida per part del públic. Més de 300 persones han passat pel pati de Cellers Carol Vallès i han pogut gaudir de música, degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona, tastos de cava i visites guiades a l’entorn del celler.
L’actuació de Maria Jaume d’aquest passat 18 de juliol ha posat punt i final al cicle de tres concerts de petit format, que va comptar també amb les actuacions de dos artistes més referents en l’escena musical catalana: David Carabén i Èric Vinaixa.
Cellers Carol Vallès fa un balanç molt positiu d’aquesta segona edició i ja està començant a treballar en la propera, en la qual possiblement es faran més concerts i s’ampliarà l’oferta gastronòmica.
Però aquestes no han estat les darreres activitats que organitza el celler durant l’estiu. Cellers Carol Vallès no s’atura i continuarà, també fins a mitjans d’agost, amb la seva activitat habitual d’enoturisme i cavabar.
El festival va néixer amb la intenció d’apropar la cultura dels caves de qualitat a tots els públics, tot oferint l’oportunitat de maridar música i gastronomia, en un entorn immillorable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: