Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La quarta edició del festival Instants, a Subirats, arrencarà el 2 de juliol amb Joan Rovira

La quarta edició del festival Instants, a Subirats, arrencarà el 2 de juliol amb Joan Rovira

Cellers Carol Vallès celebra la quarta edició del Festival Instants, un esdeveniment musical i gastronòmic, amb un aforament limitat a 100 persones.

Amb aquesta edició, després de les dues últimes en plena pandèmia, l’esdeveniment es consolida com un dels festivals de referència del Penedès. El cartell d’aquest any està format per tres artistes del panorama musical català més actual i romàntic: Ferran Palau, Joan Rovira i Sara Roy.

El festival començarà el dissabte 2 de juliol amb Joan Rovira, un músic que sap combinar a la perfecció la seva música festiva amb un toc intimista. El cantautor ebrenc presentarà ‘Dies Millors’, el seu tercer disc de llarga durada. Seguidament, el 9 de juliol serà el torn de Ferran Palau. Palau, que al llarg d’aquests últims anys ha demostrat un estat en forma envejable, presentarà el seu darrer disc ‘Parc’. Finalment, tancarà el cicle la cantant Sara Roy, el 16 de juliol, que està d’estrena amb el seu disc ‘(A)MAR’.

Tots els concerts seran al pati de Cellers Carol Vallès, que obrirà portes a les 7 de la tarda. Des d’aquesta hora fins a les 9 del vespre, hora que comença el concert, es podrà visitar el celler i degustar les tapes gastronòmiques que ofereix La Posada de Sant Pere Molanta.

Es poden reservar les entrades al web instants.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: