Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Al juliol se celebrarà la segona edició del Festival Instants al Celler Carol Vallès

Al juliol se celebrarà la segona edició del Festival Instants al Celler Carol Vallès

La segona edició comptarà amb les actuacions de tres artistes referents en l’escena musical catalana: David Carabén, Èric Vinaixa i Maria Jaume Martorell.

El pati de Cellers Carol Vallès acollirà per segon any consecutiu el Festival Instants, el cicle de concerts de petit format, que tindrà lloc els dissabtes de juliol al capvespre. La segona edició comptarà amb les actuacions de tres artistes referents en l’escena musical catalana: David Carabén, Èric Vinaixa i Maria Jaume Martorell. El cantant i compositor de Mishima, David Carabén, donarà el tret de sortida del festival el 4 de juliol. El segon concert, l’11 de juliol, estarà protagonitzat per Èric Vinaixa. I tancarà el cicle d’Instants, el dia 18, la cantautora mallorquina Maria Jaume Martorell.
Durant tota la vetllada, els assistents podran gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona: Xerigots i La Botigueta del Mig. També disposaran del servei de cavabar de Carol Vallès. Serà a partir de les 7 de la tarda quan s’obriran les portes del recinte, mitja hora abans que en l’edició anterior, per tal de poder garantir un accés esglaonat. L’inici de les actuacions està previst a les 9 del vespre.
Abans de començar cada concert, els assistents tindran l’opció de poder fer una visita guiada per les vinyes i a l’interior del celler, acompanyada d’una breu explicació del procés artesanal d’elaboració del vi escumós.
L’entrada de cada concert, que es pot adquirir a través de la plataforma Instants.cat des d’aquest dilluns dia 25 de maig, té un cost de 34 € i inclourà una visita opcional al celler, una copa de cava amb la col·laboració de Riedel i un aperitiu d’Atmetller Origen. En cas d’anul·lació del festival, es retornarà l’import de les entrades a les persones que ja l’hagin adquirit.
El festival se celebrarà en un estiu excepcional després del confinament provocat per la pandèmia del coronavirus. L’organització garanteix a tots els assistents la màxima seguretat, amb el compromís d’adaptar-se a totes les regulacions i mesures sanitàries decretades per la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: