Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca preparen un sopar per començar a celebrar els 20 anys de Cal Noi Noi

És un dels actes que estan preparant els Xicots per tal de reactivar la seva activitat a nivell social de la colla després de pràcticament tres mesos d’aturada absoluta.

La colla dels Xicots de Vilafranca ha explicat en roda de premsa aquesta setmana com afronten aquests propers mesos, un cop superat el període de confinament i de situació d’alarma d’aquests darrers mesos. Enric Pagès com a president; i Gerard Ametllé com a cap de colla, acompanyats d’altres membres de la junta han explicat que estan treballant per mantenir l’activitat a nivell social de la colla.
Pagès ha volgut recordar que enguany celebren els 20 anys de l’obertura del seu local social, Cal Noi Noi, i que com a primer acte organitzen un sopar el proper 11 de juliol a la plaça de Milà i Fontanals. Es prendran totes les mesures de seguretat que marca la normativa, i es tancarà l’accés a la plaça on s’espera que hi participin entre 50 i 100 persones.
Abans volen fer un acte també per la canalla de la colla, en aquest cas serà aquest mateix divendres a la tarda, amb un taller de fang.
Pel que fa als castells, Gerard Ametllé explica que de moment no es plantegen tornar als assaigs, ja que no hi ha protocols clars establerts. Ells voldrien que es pogués fer amb total seguretat i amb la participació de tota la colla i no en grups reduïts.
En la roda de premsa els Xicots van aprofitar també per presentar la nova web que van estrenar coincidint amb les Fires de Maig, i que permet més agilitat a l’hora de penjar-hi continguts i ser més accessible per a tot tipus de dispositius fins i tot telèfons mòbils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: