Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El rellotge del campanar de l’església de Torrelles de Foix serà restaurat

L’obra costarà 100.000 euros, i serà sufragada mitjançant iniciatives de recaptació al municipi i aportacions de l’Ajuntament o la Parròquia, entre d’altres.

En aquests darrers mesos, el veïnat i el teixit socio-econòmic de Torrelles de Foix ha estat treballant en un projecte comú amb l’objectiu de restaurar el rellotge del campanar de l’església del poble. El rellotge, malmès des de fa anys, pateix una degradació greu, amb una part del mateix que es va desprendre i amb un mecanisme que no funciona, marcant les onze hores de manera permanent.

Aquesta situació ha obligat a dur a terme aquesta acció en la qual s’han implicat tots els actors socials del municipi. El cost de l’obra, xifrat en 100.000 euros, serà sufragat gràcies a les aportacions de l’Ajuntament, la Parròquia de Sant Genís i del Bisbe de Girona, que és fill de Torrelles.

És tracta d’una inversió important, per tal recuperar part d’un edifici emblemàtic de la història del municipi, de la qual el rellotge ha estat testimoni. Algunes altres vies de finançament han estat la venda de números per sortejos o mitjançant activitats de recaptació al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: