Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pilot Joan Zamorano retorna a l’activitat desprès dels mesos de confinament

Joan Zamorano, natural de Banyeres del Penedès, competeix amb Yamaha al Campionat d’Espanya de Superbikes, en la categoria Open 1000.

Poc a poc tornen diferents competicions esportives. Avui parlarem del mon del motor, concretament de les competicions de dues rodes amb presencia de pilots del Penedès. Joan Zamorano, natural de Banyeres del Penedès, és un d’aquests pilots que de les curses n’han fet la seva afició.

Aquesta estranya temporada l’està firmant amb bons resultats. En les últimes curses el pilot ha quedat en cinquena posició a la categoria Open 1000, amb una darrera prova del Campionat d’Espanya de Superbikes disputada a Navarra. Tot i els bons resultats aconseguits sobre la seva Yamaha R1, Zamorano es planteja un objectiu més ambiciós per la temporada.

Amb rodatge sobre la moto després del confinament, el pilot amateur en fa una valoració sobre com l’ha afectat aquest període d’inactivitat i quins són els aspectes que més li ha costat treballar. El pilot de Yamaha compta amb l’ajuda de la seva preparadora física, Míriam Cribillés.

Cribillés, resident a Sant Marçal, és l’encarregada de preparar físicament a Zamorano al llarg de la temporada, i encara més durant el confinament. Cribillés ens explica quins són els exercicis que treballa per poder millorar i reforçar el físic dels pilots.

Amb unes bones classificacions en les últimes carreres, Zamorano ja pensa en la propera cita, que serà aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona – Catalunya. Aquesta serà la segona prova del Campionat d’Espanya, i després s’obrirà un parèntesi al calendari fins el mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: