Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Copa Catalana de Trial Clàssiques clou a Torrelles amb un multitudinari Trial del Penedès

Una seixantena de corredors, amb les seves motos de trial clàssiques, participaven en la prova celebrada a Torrelles.

El Motoclub Trialers Penedès ha estat l’amfitrió de l’última prova de la Copa Catalana de Trial Clàssiques, amb la celebració del Trial de Penedès de clàssiques a Torrelles de Foix.

Una seixantena de pilots prenien part en les diferents categories al llarg del cap de setmana. Amb només un any de vida, els Trialers Penedès ja han organitzat una prova del Campionat de Catalunya. Un esdeveniment molt atractiu.

A la conclusió del Trial, el guanyador en la categoria de clàssics va ser per Angel Cañelles. A la categoria ‘trialers’, primera posició per a Javier Gil, “satisfet amb l’alt nivell d’organització de la prova”.

Oscar Mill, primer classificat en la categoria experts, explicava que el de Torrelles era un circuit “exigent i divertit”. A la categoria pre 80, primera posició per Venanci Vidal. Finalment, a la categoria Pre 75, primer lloc per Fernando Cabré.

El trial a la comarca, i en concret a Torrelles no s’atura: el proper 6 de novembre els Trialers organitzen el primer Trial del Penedès per a infants, última prova de la copa catalana de trial de nens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: