Diumenge, 9 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick Cinema reobre el 10 de juliol amb el 50% de l’aforament i butaques preassignades

El nombre de sessions també s’ha reduït i seran dues al dia, una de tarda i una de nit, per facilitar la neteja i evitar aglomeracions entre temps d’espera.

Després de gairebé quatre mesos tancat, el Kubrick Cinema reobrirà la seves portes el divendres 10 de juliol. L’equip del cinema afronta la reobertura després de la crisi sanitària del coronavirus amb «molta il·lusió i ganes» però també seguint un protocol estricte de neteja i distanciament.

Maria Olivella explica que l’aforament estarà limitat al 50% i que les butaques estaran preassignades amb la possibilitat que els grups familiars seguin junts. La neteja serà també una part fonamental en la reobertura.

El nombre de sessions també s’ha reduït i seran dues al dia, una de tarda i una de nit, per facilitar la neteja i evitar aglomeracions entre temps d’espera.

La reobertura arriba amb una novetat important: el carnet de soci del Kubrick, un carnet virtual amb descomptes a les entrades de la persona associada i les seves acompanyants.

Amb el carnet, el soci o sòcia també rebrà una entrada de regal pel seu aniversari. Tota la informació sobre com fer-se soci del Kubrick, així com les mesures de prevenció de la Covid-19, es pot consultar a la pàgina web del cinema.

Pel que fa a la programació, el cinema arrencarà amb la pel·lícula d’animació ‘Onward’, recuperarà ‘Bohemian Rhapsody’ i passarà també algunes de les estrenes que van quedar pendents per la pandèmia, com ‘Sonic’ o ‘Cuestión de justicia’. En afectar l’emergència sanitària del coronavirus a tot el món, les distribuïdores estan canviant les dates d’estrenes esperades com ‘Mulan’, que s’ha posposat a finals d’agost. El Kubrick també té previst projectar la còpia digital restaurada de ‘Cinema Paradiso’ pel 25è aniversari de la pel·lícula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: