Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Wagner engega la temporada de continguts alternatius al Kubrick que s’inicia el 20 de setembre

Wagner engega la temporada de continguts alternatius al Kubrick que s’inicia el 20 de setembre

La temporada regular comença el 20 de setembre amb l’òpera ‘El oro del Rin’, de Wagner. També es projectaran treballs sobre Abba, el 24 de setembre i Carlos Santana el 1 d’octubre.

Cineclub Vilafranca engega la temporada regular de continguts alternatius al Kubrick Cinema el dimecres 20 de setembre a 1/4 de 9 del vespre, amb l’òpera ‘El oro del Rin’, de Wagner.

Com a novetat i fora del cicle regular de clàssics, aquest any també es projectaran títols al voltant del món del pop i el rock. Els dos primers són ‘ABBA: The Movie – Fan Event’, que es podrà veure el 24 de setembre a les 8 del vespre; i ‘Carlos. La historia de Santana’, el diumenge 1
d’octubre, també a les 8 del vespre. Més endavant s’incorporaran noves temàtiques culturals.

Aquesta programació regular de continguts alternatius inclou 7 òperes o concerts clàssics i 1 ballet en diferit, 6 òperes o concerts clàssics i 3 ballets en directe i acabarà el 14 de juny a les 8 del vespre amb el concert d’estiu de la Filarmònica de Berlín. El preu de cada sessió és d’11 euros per a les òperes en diferit i de 13€ pels espectacles en directe i amb descomptes per als socis de Cineclub Vilafranca, membres de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran i la compra anticipada. Aquestes sessions també inclouen una copa de cava i cafè i degustació per gentilesa de Makondo Cofee.

En el cas dels documentals sobre ABBA i Carlos Santana el preu de les sessions és de 9€, amb preu especial de 7€ per als socis de Cineclub Vilafranca i membres de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: