Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern dona per fet que el Procicat aprovarà l’ús de mascareta obligatori

L’objectiu és frenar el ritme de contagis de coronavirus. L’executiu considera que l’augment de casos justifica portar-la sempre, amb algunes excepcions, com ara fent exercici o estar menjant o bevent

Davant el contagi descontrolat al Segrià, amb 14 brots actius, el govern demana que les mascaretes siguin obligatòries també a l’exterior, i fins i tot quan es respecta la distància de seguretat de 2 metres.
Aquest dimecres al migdia, a la reunió del Procicat, s’avaluarà la proposta per fixar les excepcions i si hi ha sancions. Fins ara, si s’està a l’aire lliure, la mascareta només és obligatòria en cas que no es pugui respectar la distància física.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: