Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament diu que l’actual model de casals d’estiu garanteix l’accessibilitat i pluralitat

El govern municipal considera que aquest és el millor model, que garanteix una oferta àmplia, i que compta amb tot el suport de l’Ajuntament per tirar endavant.

En resposta a les paraules d’ERC i l’oferta de lleure aquest estiu a Vilafranca, la regidora d’Educació, Txell Montserrat, ha volgut respondre tot argumentant que ja des del mes d’abril els diferents departaments de l’Ajuntament han estat en contacte amb entitats de la vila per tal de planificar activitats o oferta de cara als mesos d’estiu. Montserrat ha remarcat que l’oferta de lleure ja es garanteix des de diferents entitats de lleure, i que l’Ajuntament els dona tot el recolzament.
Montserrat explica que dilluns al vespre es va fer una trobada amb cinc AFAS de centres públics per valorar les seves demandes i projectes de lleure estiuenc. Apuntava que des de l’Ajuntament s’assumirà les despeses suplementàries que comporta l’aplicació de totes les mesures higièniques i de seguretat que marca la normativa.
Des de l’Ajuntament es considera que el sistema actual de Casals d’Estiu és el millor, que garanteix la pluralitat i oferta àmplia.
Des de l’Ajuntament es remarca que fa mesos que estant treballant amb les Associacions de Famílies d’Alumnes de les escoles públiques de la vila per tal de signar convenis que recullin aquesta col·laboració i suport de l’administració local a l’organització d’aquesta oferta de cara a l’estiu. I lamenten que els grups de l’oposició, com és aquest cas ERC, facin afirmacions que no s’ajusten a la realitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: