Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal celebra Sant Eloi amb un mercat de joieria d’autor i un ‘Vermut de la Joia’

Com a novetat dissabte un jurat professional va escollir la primera peça que l’Ajuntament de Vilafranca adquirirà per iniciar una col·lecció de joieria contemporània

L’Escola Municipal d’Art Arsenal va celebrar divendres i dissabte tota una sèrie d’actes i activitats per celebrar Sant Eloi, patró dels joiers i joieres. Concretament divendres es va celebrar, al Claustre dels Trinitaris, un mercat de joieria d’autor a càrrec de joiers i joieres professionals, exalumnes de l’Arsenal. A més, també hi havia una exposició d’obres d’alumnes de les 6 escoles de joieria de Catalunya, una desfilada de peces de l’alumnat de grau mitjà i superior de joieria artística i una instal·lació artística de reciclatge creatiu amb materials reutilitzats. La regidora d’educació, Txell Montserrat, destaca com a l’escola li agrada sortir de la seva zona de confort

Per altra banda, dissabte es va continuar amb el mercat de joies d’autor i a més es va realitzar el ‘Vermut de la Joia’, on els assistents van poder gaudir també de dues copes de vi i tapes, tot acompanyat per música electrònica. Pel director de l’escola Arsenal, Albert Abella, el mercat era un moment molt important per donar visibilitat a la feina feta pels seus exalumnes, tots ells joiers i joieres professionals.

Com a novetat dissabte un jurat professional va escollir la primera peça que l’Ajuntament de Vilafranca adquirirà per iniciar una col·lecció de joieria contemporània.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: