Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté estable la xifra de persones ingressades a l’Hospital de Vilafranca amb coronavirus

Des de fa una setmana només queden ingressades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès 4 persones amb patologies respiratòries o sospita de Covid-19.

També fa molts dies que no es produeix cap defunció a l’hopsital per Covid-19, amb una xifra que ha quedat fixada en 32 persones des de que es va iniciar la pandèmia. I en total s’han donat 126 altes de persones que han superat la malaltia. Donada l’estabilitat d’aquestes dades, des del Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf s’anuncia que a partir d’ara l’informe l’aniran publicant un cop a la setmana, els dilluns. També es recorda que els hospitals del Consorci informen als seus usuaris que com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, la programació de les agendes ha quedat alterada, pel que les persones que tenien programada una visita o una prova rebran noves citacions amb un missatge SMS o telefònic. Les visites podran ser per via telefònica, videotrucada o presencial. S’han establer una seria de normes de seguretat i prevenció per si cal anar a l’hospital. És obligatori l’ús de mascareta, no cal portarguants.
S’ha de respectar la distància de seguretat de 2 metres entre persones i només s’hi pot anar acompanyats en cas de persones menors o amb discapacitat. També cal rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica a l’entrar i en sortir del centre, i evitar tocar superfícies. Hi ha dispensadors a diferents zones de l’hospital. Si es té febre o símptomes de malaltia respiratòria, cal ajornar la visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: