Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Freixenet remarca que l’ERTO que aplica és per reducció de jornada.

Segons fonts de l’empresa la crisi de la covid-19 ha tingut un fort impacte en tots els sectors i el de Grup Freixenet no és una excepció.

Per això, la companyia s’ha vist en l’obligació d’aplicar un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació, que afecta a tota la plantilla a nivell global. Aquesta mesura, coneguda com ETOP, implica la reducció de la jornada per causes econòmiques, tècniques, organitzatives i de producció que estan directament relacionades amb la covid-19. Es tracta d’una decisió que l’empresa s’ha vist obligada a prendre per a salvaguardar la viabilitat econòmica de la companyia. En aquest sentit, les jornades es redueixen inicialment entre un mínim del 20% i un màxim del 40%, depenent del nivell d’afectació en cada àrea. Aquesta normativa és efectiva des del dilluns passat i es preveu que s’allargui fins a finals d’any. No obstant això, la companyia podria decidir desactivar la mesura si es produeix una ràpida recuperació de la situació. El motiu d’aquesta mesura és bàsicament la caiguda de les vendes degut a la pandèmia de la covid-19. Tanmateix la companyia espera que la situació vagi millorant lenta però constantment amb la desescalada, la reobertura d’hotels, restaurants i bars, així com el retorn del turisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: