Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia presenta Xavi Rovira, Humberto Mendes i Ivan Morales, reforços per la temporada 2023/24

El primer equip també incorpora Antoni Tadeo ‘Tade’, que retorna com a segon de Pere Varias. Les cares noves van ser presentades aquest dimecres a la tarda, a les Caves Freixenet.

Les Caves Freixenet de Sant Sadurní han acollit la tradicional presentació dels fitxatges del Noia per la nova temporada. Després de les sortides d’Adrià Ballart, Kyllian Gil i la retirada d’Eloi Mitjans, l’equip compta amb Xavi Rovira, Humberto Mendes i Ivan Morales com a noves incorporacions pel curs 2023/24.

Els de Sant Sadurní sumen experiència, talent i joventut. Xavi Rovira, que arriba procedent del Caldes, lluirà el 74, un número amb significat especial. Al 4 que vestia al Caldes, afegeix el 7, que sempre portava Alexandre Acsensi, ex-company i amic seu que va perdre la vida en un accident de trànsit. Rovira, de 30 anys, accepta el repte amb molta il·lusió.

Als seus 23 anys, Ivan Morales arriba al Noia com un dels joves més destacats de l’OKLliga en les dues últimes temporades, jugant amb un Alcoi que ha disputat playoffs dos anys seguits.

Enguany torna a l’Ateneu un home molt estimat a Sant Sadurní. Humberto Mendes torna a vestir la samarreta roig-i-negra. L’angoleny ha pogut complir el somni de tornar al Noia que va deixar patent en el seu adéu l’any 2019. Mendes arriba procedent del Calafell, i ho fa amb canvi de nom a la samarreta. A partir d’aquest curs es rebateja com a ‘BIG’, un sobrenom que li van posar els seus amics a Angola.

També torna un vell conegut com Antoni Tadeo, que serà el segon de Pere Varias. Tade es mostrava ambiciós de cara al nou curs: “caurà algun títol”.

Pel que fa a la resta de l’equip es mantenen Aleix Esteller, Xavi Costa, Jordi Bargalló, Toni Salvadó i Martí Gabarró, i a la porteria sense canvis: segueixen Blai Roca i Jan Marimón. Amb aquesta plantilla el Noia buscarà trencar la sequera de títols i tornar a tocar metall aquesta temporada. El proper dia 26, sorteig del calendari de l’OKLliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: