Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Henkell Freixenet creix un 4,1% el 2023 gràcies a la bona evolució de Freixenet i Mionetto

Tot i que els resultats són positius, la companyia mostra la seva preocupació per la manca de raïm provocada per la greu sequera al Penedès.

Henkell Freixenet va tancar l’exercici 2023 novament amb ingressos rècord de 1.230 milions d’euros. Això es correspon a un creixement del 4,1% dels ingressos nets. Segons un comunicat de la companyia, el fet d’anticipar tendències als mercats globals o un enfocament basat en marques estratègiques, ha permès a Henkell Freixenet continuar pel camí de creixement i consolidar la seva posició com a líder mundial del mercat de vins escumosos en un any desafiant.

Freixenet, Mionetto i Henkell van augmentar la seva participació en les vendes totals i van contribuir així al resultat positiu del desenvolupament de l’empresa. Aquestes marques van experimentar un fort creixement del 6%, amb una millora significativa per a la marca Freixenet, amb un 4%, i la marca líder internacional de prosecco Mionetto amb un 11%.
Segura Viudas es va veure afectada per reduccions d’inventari impulsades pels clients al seu mercat principal dels EUA i va registrar una disminució en vendes d’un 7%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: