Diumenge, 16 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primeres hores de la fase 1 amb ganes de reactivació econòmica

La celebració del mercat dels dissabtes i les primeres hores de la fase 1 de desconfinament mostren moltes ganes de reactivació econòmica

Aquest dilluns al matí ja s’entreveia que la ciutadania tenia moltes ganes d’entrar en una nova fase del confinament. També bona part dels comerços i sobretot bars i restaurants. A més el dia va acompanyar d’allò més. Va fer sol i calor. Així que les terrasses estaven plenes i havia molta gent al carrer. La gran majoria complint les recomanacions d’us de mascareta i de distancia social. A més recordem la valoració positiva que en va fer l’ajuntament del resultat del primer mercat setmanal del dissabte, des que es va decretar l’estat d’alarma.
El regidor de Promoció Econòmica, valora de forma positiva el resultat d’una primera activitat amb molta gent i destaca que es van prendre moltes mesures de seguretat.
Aquest proper dissabte tornarà el mercat amb les mateixes condicions, però amb l’afegit que també hi haurà les terrasses de bars i restaurants.
D’altra banda el regidor de Joan Manel Montfort recorda que durant aquests dos mesos s’ha mantingut actiu el mercat de la Verdura de la Plaça de Sant Joan i s’ha ofert un espai de productes de proximitat a la rambla de la Girada, que continuen funcionant diàriament entre setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: