Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida facilita la reactivació dels bars i restaurants per fer front a la crisi de la Covid-19

L’exempció de la taxa forma part d’un paquet de mesures que l’equip de govern municipal està treballant per «pal·liar els efectes econòmics i socials de la pandèmia».

L’Ajuntament de Gelida ha suspès la taxa d’ocupació de terrasses i vetlladors per a bars i restaurants per compensar la nul·la o escassa activitat econòmica que han tingut a conseqüència de l’emergència sanitària del coronavirus. D’aquesta manera, bonificarà el 100% d’aquesta taxa municipal fins el 31 de desembre.

A més, l’Ajuntament ha donat «les màximes facilitats» perquè bars i restaurants puguin ampliar les seves terrasses, de manera que tinguin el màxim de taules possible i no hagin de reduir l’ocupació al 50%, sempre en funció de les possibilitats de cada espai o zona.

L’exempció de la taxa forma part d’un paquet de mesures que l’equip de govern municipal està treballant per «pal·liar els efectes econòmics i socials de la pandèmia».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: