Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté estable l’ingrés de nous casos als centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf

El darrer informe del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf realtiu a la pandèmia del Covid-19 ha arribat aquest dilluns al migdia i ofereix una imatge molt semblant a l’anterior.

L’anterior correspon al dijous 21 de maig, és a dir de fa 4 dies. En aquest temps s’ha reduït en dues persones els ingressats als centres hospitalaris de les dues comarques amb patologies respiratòries o sospita de Covid. En concret al Garraf s’ha passat de 12 a 11 persones ingressades i a l’hospital de Vilafranca són10 ingressats enlloc dels 11 que hi havia. La resta de dades són les mateixes. Des que va començar la pandèmia hi ha hagut 78 morts per Covid-19 als centres sanitaris del Garraf i 32 les morts a l’hospital de Vilafranca. Respecte a les altes de persones que han superat la malaltia són 288 al Garraf i 122 a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: