Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els paradistes de la plaça Sant Joan modifiquen l’emplaçament per deixar espai a les terrasses

Les parades del mercat de fruites i verdures que s’instal.len a diari a la plaça Sant Joan han modificat des d’avui el seu emplaçament tradicional per a facilitar que les terrasses dels bars que hi ha al seu voltant disposin de més espai per a complir amb la normativa de seguretat.

L’Ajuntament va notificar ahir el canvi als paradistes que, a partir d’ara i fins una posterior ordre, es col.loquen en fila mirant a la paret de la capella de Sant Joan. La modificació no té, en principi, cap efecte sobre les vendes, però arriba en un moment molt complicat pel món del comerç.

Les novetats en el mercat de la plaça Sant Joan coincideix el mateix dia en el que també s’ha començat a aplicar la nova normativa sobre l’obligatorietat de portar mascareta tant als espais tancats com a la via pública sempre i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat entre les persones.

Els paradistes han notat aquesta nova normativa que una gran part de la ciutadania està complint de manera rigorosa. Els comerciants també estan apreciant, en els últims dies, un increment del moviment de clients. El flux de vendes s’està ordenant en funció dels horaris de sortida per franges d’edat. Un altre dels costums que s’estan començant a recuperar és el de primer comprar i després quedar-se a prendre alguna cosa a les terrasses de la zona.

Després dels canvis d’emplaçament de la jornada d’avui caldrà veure com evoluciona la situació un cop es vagi avançant en les fases de desconfinament que es marquin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: