Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum obre les portes el proper dimarts després de 78 dies de tancament

El Vinseum també retorna a la progressiva normalitat amb l’obertura de portes prevista per al proper dimarts

Després de 78 dies de treball a distància i des dels respectius domicilis, a partir d’aquest dimarts l’equip del Vinseum es reincorpora al seu lloc de treball habitual de manera graonada, i mantenint les necessàries mesures de seguretat sanitària.

Serà el moment quan es podrà tornar al museu, visitar l’exposició permanent, fer compres a la botiga del Palau Reial, així com reprendre les consultes al Centre de Documentació del carrer de la Palma. Els espais públics s’han hagut d’adequar a la normativa vigent per garantir un espai sanitàriament segur, basada en quatre factors claus: la distància de seguretat, el control d’aforament, les mesures d’higiene i les mesures de protecció de les col·leccions.

Per aquest motiu el visitant haurà de respectar les mesures adoptades que es redueixen a l’ús obligatori de mascaretes, la higiene de mans i el respecte de la distància social.

Vinseum vol celebrar el retrobament amb el seu públic, i per això ofereix l’entrada gratuïta fins el 31 de juliol. Al marge de la visita lliure, tothom qui ho prefereixi podrà gaudir d’una visita especial, amb un brindis de retrobament final inclòs.  D’aquesta manera, el museu s’uneix a l’activitat que la Taverna de Vinseum ja està duent a terme des del 19 de maig, amb l’objectiu d’oferir un espai per al gaudi, la cultura i el vi, tot amb plenes garanties i seguretat.

Amb la reobertura, el museu impulsa la campanya Amics Essencials per mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han estat treballant per garantir el benestar de totes i tots nosaltres en dies de confinament total.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: