Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal de Vilafranca surt al documental “Ateneus: llavor de llibertat” que s’emet al Canal 33

El Casal de Vilafranca surt al documental “Ateneus: llavor de llibertat” que s’emet al Canal 33

El documental pretén reflectir l’important paper dels Ateneus en la preservació de la cultura catalana al llarg de la història del nostre país.

Aquest dijous a les deu de la nit s’emetrà pel canal 33 el documental: “Ateneus: llavor de llibertat”, produït per la Federació d’Ateneus de Catalunya i Nosotros Films Barcelona. Aquest documental té per objectiu reflectir la importància dels Ateneus al llarg de la història de Catalunya, pel que fa a la preservació de la llengua i cultura catalanes.
El Casal de Vilafranca, que forma part de la Federació d’Ateneus de Catalunya des dels seus inicis, apareix en el documental a través d’imatges enregistrades en una classe de l’escola de dansa i amb els testimonis de Neus Fransi i Salvador Casals. A les entrevistes, la directora de l’escola parla del lligam d’activitats formatives com la dansa i l’associacionisme, i Salvador Casals, que en el moment de l’enregistrament era el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, reflexiona sobre el futur d’aquest moviment sociocultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: