Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres morts més a les residències de gent gran de Vilafranca en les darreres 24 hores

Tres morts més a les residències de gent gran de Vilafranca en les darreres 24 hores

L’Informe diari de l’Ajuntament de Vilafranca sobre la situació de la pandèmia de coronavirus a les residències de gent gran del municipi indica que hi han hagut dues morts al centre sociosanitari Ricard Fortuny i una més a la Mare Ràfols.

Aquest mateix informe també apunta que ara mateix hi ha un total de 133 positius i han mort 55 persones, tres més que el dia anterior. En canvi, hi ha hagut un total de 8 altes.

A dia d’avui hi ha 82 casos positius al Ricard Fortuny, on s’han produït 28 morts des de l’inici de la situació d’emergència. Les altes registrades a aquest centre són 26, sis més que dimarts.

A la residència Inglada Via hi ha 32 casos positius a hores d’ara. S’han produït 18 defuncions i hi ha hagut 5 altes des de l’inici de la pandèmia, un parell més respecte el dia anterior.

A la Mare Ràfols hi ha 16 persones que han donat positiu per Covid-19. En aquesta residència han mort 9 persones i no s’ha registrat cap alta.

Finalment, la llar d’avis Josefina Mata continua amb els tres casos positius del començament i sense haver de lamentar cap defunció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: