Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reconeixement als professionals dels serveis funeraris

Reconeixement als professionals dels serveis funeraris

La Policia Local de Vilafranca farà un reconeixement als treballadors i treballadores dels serveis funeraris aquest dimarts 14 d’abril a les 20h.

La Policia Local de Vilafranca vol fer un acte d’agraïment i reconeixement al personal dels serveis funeraris per la seva tasca en la situació d’emergència sanitària que ha generat el nou coronavirus.

Aquest dimarts 14 d’abril, a les vuit del vespre, agents de la Policia Local de Vilafranca es dirigiran al Tanatori d’aquesta ciutat en agraïment i reconeixement a la tasca dels professionals funeraris que aquests dies estan garantint la prestació d’aquest servei essencial a tota la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: