Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre morts més a les residències de gent gran de Vilafranca

Des de l’inici de la pandèmia han mort un total de 43 persones a les residències de gent gran de la vila. Aquest dimarts s’han registrat quatre noves víctimes mortals.

A dia d’avui són 22 les persones que han mort al Ricard Fortuny, tres més que dilluns. A la Inglada Via hi ha hagut una nova víctima mortal i ara en són 18, mentre que n’hi ha hagut 3 a Mare Ràfols des de l’inici de la pandèmia. El centre Josefina Mata no ha registrat cap víctima en aquest període a causa del Covid-19. Segons l’informe, a data d’avui, el Ricard Fortuny té registrats 95 casos positius, l’Inglada Via en té 37, Mare Ràfols se situa en 21, i Josefina Mata manté els 3 de l’inici.

Pel que fa a les altes, al Ricard Fortuny se n’han donat 9 des de l’inici de la pandèmia i a l’Inglada Via 3. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: