Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos nous morts al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny per Covid-19

La resta de residències es manté exactament igual que ahir dijous.

Segons l’informe sobre residències que emet cada dia l’Ajuntament de Vilafranca, en les darreres hores s’han registrat dues defuncions al Ricard Fortuny. La resta de residencies de la vila segueixen estables i amb les mateixes xifres de positius, altes i defuncions que ahir dijous. Per tant, a hores d’ara, el Ricard Fortuny compta amb 93 infectats per coronavirus, 25 morts i 13 altes. La residència Inglada Via es manté igual que ahir amb 36 positius i 18 morts des de l’inici de la pandèmia, així com 3 altes. També la Mare Ràfols continua en la mateixa línia amb 18 persones malaltes i 7 morts des que va arribar el virus a la vila. La Llar d’Avis Josefina Mata és la que es manté més estable, de moment, i amb pocs canvis amb 3 persones diagnosticades i cap defunció.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: