Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Certa estabilitat als centres hospitalaris de l’Alt Penedès i Garraf entre ingressos i altes

A Vilafranca ha augmentat la xifra de víctimes en una persona més.

L’informe corresponent a aquest dijous al migdia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf indica que en les darreres 24h han ingressat 4 pacients més amb patologies respiratòries als centres sanitaris del Garraf, mentre que a Vilafranca hi ha 3 persones menys. Respecte a les morts pel coronavirus es manté la mateixa xifra al Garraf que el dia abans, amb un total de 59 des de que es va iniciar la pandèmia. A Vilafranca ha augmentat la xifra en una persona més, arribant al total de 25. Respecte a les altes. És a dir les persones que han superat la malaltia, van augmentant paulatinament. Al Garraf creix la xifra en tres altes més, fins arribar a les 221, i a Vilafranca ja en són 88, dues més que el dia abans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: