Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rehabilitació aten als pacients de manera temporal a la planta inferior de l’Hospital

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha posat en marxa les obres d’ampliació de dos serveis de l’Hospital de Vilafranca.

Obres per la creació d’un nou espai pel Servei de Digestiu, on fins ara hi havia l’Arxiu i l’ampliació i reforma del Servei de Rehabilitació.
L’obra vol millorar les àrees d’atenció als pacients, així com els espais de treball dels professionals, ja que permetrà disposar d’unes infraestructures i instal·lacions modernes i adequades. El Servei de Digestiu duplicarà l’espai actual i el de Rehabilitació s’ampliarà en un 30%.
Les obres tenen un pressupost d’1,4 milions d’euros, amb finançament del Servei Català de la Salut i tindran una durada de sis mesos.
Des d’aquest dilluns el Servei de Rehabilitació aten als pacients de manera temporal en espais habilitats a la planta inferior. Per altra banda, pel que fa a circuits i usos d’espais adjacents a l’obra, a partir d’ara han quedat tancats el passadís 3 i el passadís inferior de la cafeteria, que comunica l’entrada principal amb consultes externes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: