Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

46 persones han mort a les residències de Vilafranca des del començament de la pandèmia

Són tres defuncions més que aquest dimarts.

El nombre total de persones que han perdut la vida a les residències de gent gran de la vila des de l’inici de la pandèmia de coronavirus és de 46. A hores d’ara hi ha registrats 152 casos positius, la majoria al Ricard Fortuny.

Per centres, el Ricard Fortuny té 94 positius entre els seus residents, hi han perdut les vida 22 persones i 12 han estat donades d’alta de la malaltia. A la residència Inglada Via hi ha 36 residents infectats per Covid-19 i s’hi ha produït 18 morts, mentre que hi ha hagut 3 altes. A la residència Mare Ràfols, els casos positius són 19, hi han perdut la vida 6 persones i de moment no s’ha registrat cap alta.

Finalment, la llar d’avis Josefina Mata continua amb els 3 casos positius i sense haver de lamentar cap defunció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: