Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles de Foix ha anunciat l’ajornament del pagament de taxes i impostos municipals

Torrelles de Foix ha anunciat l’ajornament del pagament de taxes i impostos municipals

L’IBI, la taxa de la brossa o l’impost de vehicles municipals no es giraran ni domiciliaran fins d’aquí unes setmanes, a l’espera que es normalitzi la situació excepcional en què ens trobem.

Tampoc es cobraran els serveis municipals que no s’estan prestant, com l’escoles bressol.
L’Ajuntament de Torrelles també estudiarà bonificacions per al sector de la restauració i el teixit comercial del municipi, i que no pot dur a terme la seva activitat durant l’estat d’alarma.
Aquests dies l’Ajuntament també ha posat en marxa un canal directe d’atenció a la ciutadania a través de Whatsapp, per tal de mantenir puntualment informats els veïns i veïnes que ho vulguin. Poden donar-se d’alta enviant un missatge a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament o bé a través del correu electrònic
El Local Social de Plana de les Torres tancat al públic, fins a nou avís. Tan sols ofereix servei de venda de pa i d’altres productes de primera necessitat a aquells veïns i veïnes que ho necessitin i sempre que ho sol·licitin prèviament a través d’alguns dels responsables de la Comissió de Festes de Plana, al telèfon 611 004 733.
D’altra banda la setmana passada es va posar en marxa un servei d’atenció a domicili. Amb el suport de la brigada municipal i el personal d’atenció ciutadana, l’Ajuntament gestiona telefònicament les necessitats de gent gran, veïns que viuen sols o amb problemes de mobilitat i coordina la compra d’aliments o articles de primera necessitat i el transport fins als seus domicilis.
També es fan tasques de seguiment d’aquelles famílies més vulnerables i en risc d’exclusió social, facilitant el servei a domicili d’aliments i material escolar.
I des que es van decretar les primeres restriccions i tancaments de serveis, s’han intensificat els treballs de neteja i desinfecció als carrers i espais públics del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: