Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme acull un nou curs de comercialització internacional en francès i anglès

El curs en francès va començar el passat 2 de març i el d’anglès encara té obertes les inscripcions ja que s’iniciarà el proper 20 d’abril.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha presentat dos cursos de comercialització internacional d’enoturisme que acollirà des d’aquest mateix mes fins el mes de maig. La nova oferta acadèmica es presentava aquest dimarts a la tarda per la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, i la directora de l’escola, Ester Garcia. Tal i com explicava la regidora, els nous cursos pretenen aprofundir en la comercialització de productes enoturístics alhora que reforçar els idiomes francès i anglès.
Per la seva banda, Ester Garcia afegia que és important saber vendre el que s’està fent, entendre i objectivar el que vol el públic. Per la directora de l’escola, cal analitzar els interessos dels visitants, com viatja, com organitza les seves estades per presentar-los productes segons els seus interessos i diferenciant el client francès, que és el que més visita el nostre territori, i l’anglès, que és més heterogeni.
El curs en francès va començar el passat 2 març i durarà fins el dia 30 del mateix mes. El de llengua anglesa començarà el proper 20 d’abril fins el 25 de maig. Tindran una durada de 30 hores cadascun i el seu format permetrà combinar la teoria amb la pràctica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: