Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Tàndem Produccions ha estrenat a La Ràpita un cabaret feminista

L’associació de Vilafranca presentava aquest dissabte al vespre un Cabaret Feminista al Centre Cultural Recreatiu Rapitenc.

Aquest nou projecte porta el nom de La Bohème i la de la Ràpita era la primera edició del Cabaret Feminista, amb l’objectiu de fer-lo rodar pels pobles.
La Bohème és un cabaret que arriba al Penedès per remoure i portar una proposta escènica diferent al territori. És un format desenfadat però professional on veure-hi espectacles de diferents disciplines en una nit plena d’humor i reivindicacions.
El primer cabaret de La Bohème va ser especialment reivindicatiu perquè en aquesta ocasió només eren dones les que pujaven a l’escenari, visibilitzant la professionalitat i feina de les dones en un context d’empoderament femení previ al 8 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: