Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les festes d’hivern de La Ràpita se celebren amb l’organització de les entitats del nucli

Un dels actes més populars és el sopar de germanor que enguany s’ha celebrat en dissabte en comptes de divendres.

Aquest cap de setmana el nucli de La Ràpita als Monjos ha celebrat la seva Festa d’hivern en honor al seu copatró Sant Raimon amb tots els actes concentrats al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc. Les activitats començaven dissabte al matí amb una matinal infantil a càrrec del grup d’animació infantil Rovell d’Ou que tornava a la Ràpita amb el seu espectacle ‘Planeta dels somnis’.

Al desembre passat va entrar una nova junta per a fer-se càrrec del Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc i han canviat totalment de filosofia. Ara, en comptes de la junta, són les entitats del nucli de la Ràpita qui organitzen les activitats de tot l’any.

La nit de dissabte tenia un dels actes més esperats de les festes d’hivern, el sopar de germanor que alhora tenia una vessant solidària ja que tot els beneficis recaptats eren en favor de la Marató de TV3.

El sopar estava organitzat per els beteteros independents de La Ràpita i enguany s’havia traslladat de divendres a dissabte. Els comensals consideraven aquest canvi un encert, així com els plats i el preu.

Després del sopar es va oferir un concert solidari a càrrec del grup Les Ombres. Els actes continuaven diumenge amb una missa solemne a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es feia el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació un concert vermut de festa major, amb el grup Crom Acústic.

A la tarda, la festa es va cloure amb la representació de teatre “La revolució de les Gallines”, a càrrec del grup Criatures, inclosa dins la programació de la roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: