Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Dones per la República ja ha cosit 450 mascaretes i continua treballant

Des de la setmana passada, l’Associació Dones per la República de Santa Margarida i els Monjos està confeccionant mascaretes que cedeix a diversos col·lectius.

Van començar amb els seus propis recursos, utilitzant goma elàstica, roba de cotó i retalls que tenien a casa i quan se’ls van acabar, van fer una crida pública que les ha superat.
Empreses i botigues de Vilafranca, Santa Margarida i els Monjos i la resta de la comarca els han fet arribar roba i goma elàstica i a tall d’anècdota, una empresa d’Abrera que fabrica cable, va aturar la seva producció durant una nit per fer-los una bobina de goma elàstica.
L’Àngels Miró de Dones per la República explica que continuen rebent trucades i oferiments, també de voluntàries, però no poden créixer més.

Actualment són 11 voluntàries que confeccionen les mascaretes sanitàries a casa seva, als Monjos.
A hores d’ara ja han cosit 450 mascaretes que han lliurat als col·lectius que els han demanat ajuda, des dels Mossos a botigues o residències d’avis.

Ara mateix no els calen ni més voluntàries, ni roba o goma elàstica però quan esgotin les donacions, faran una segona crida pública.
Dones per la República de Santa Margarida i els Monjos vol aprofitar els micròfons de Ràdio Vilafranca i Penedès TV per fer un agraïment públic a totes les empreses i col·lectius que els estan ajudant i als mitjans de comunicació per fer-los d’altaveu. I recorden que, es queden a casa però actuen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: