Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major demanen que tothom es quedi a casa

El quintet d’administradors format per Montse Andrade, Anna De Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho continuen treballant per preparar la festa major 2020. Des de fa uns dies ho han de fer de manera telemàtica, perquè com la resta de ciutadans viuen unes setmanes de confinament com a mesura preventiva per la propagació del coronavirus.

Malgrat el confinament, el ritme de treball no s’atura. A nivell intern s’organitzen en 9 comissions, integrades per un parell d’administradors cada una. A més, continuen fent una mitjana de 3, 4 reunions per setmana. El que sí han aturat és la recaptació de fons que tenien prevista fer aquests dies.

D’aquí a Sant Jordi teníen previstes almenys dues rodes de premsa per anunciar novetats sobre la festa. De moment, han aturat els actes públics i d’atenció als mitjans a l’espera de com evoluciona la situació.

D’altra banda, remarquen que és important fer cas a les autoritats sanitaries i quedar-se a casa aquests dies.

El quintet d’administradors espera poder celebrar la festa tal com la tenen prevista. El que tenen clar, això sí, és que serà «irrepetible».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: