Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja són 4 els casos de coronavirus confirmats a l’Alt Penedès

A primera hora d’aquesta tarda de dimarts s’ha confirmat un quart afectat per Covid-19

Aquest dilluns us avançàvem que l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès assegurava que tres persones estaven ingressades al centre sanitari per coronavirus, tot i que de moment no s’han donat més detalls al respecte. A primera hora d’aquesta tarda s’ha confirmat un nou cas i ja en són quatre a la comarca.
Ahir es feia públic el primer cas a la comarca, concretament d’Avinyonet del Penedès. Mitjançant un whatsapp, l’alcalde del municipi Cèsar Herràiz deia que «malauradament, i com a altres municipis del Penedès i d’arreu de Catalunya, avui s’ha confirmat un primer cas positiu de Coronavirus a un veí d’Avinyonet del Penedès». Herraiz volia remarcar que «el cas està controlat pels serveis sanitaris i el protocol de sanitat està activat». L’alcalde d’Avinyonet insisteix que els ciutadans cal que extremin les mesures preventives indicades i els consells que es van donant des de fonts oficials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: