Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller de Salut visita l’espai on es construirà la unitat de diàlisi i l’àrea docent

El conseller considera el conjunt d’inversions al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf una peça clau per impulsar la Vegueria

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat aquest dimarts a la tarda l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès on en un parell de mesos s’iniciaran les obres d’ampliació. Balcells acompanyat, entre altres, del president del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf, Jordi Cuyàs; el gerent del Consorci, Josep Lluis Ibáñez, el delegat territorial, David Alquèzar; el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha estat a l’espai on a partir del maig es construirà la nova unitat de diàlisi i l’àrea docent del grau d’infermeria. El conseller ha explicat que es tracta d’una inversió de 6 milions d’euros que forma part del conjunt d’inversions que el departament té previst pel Consorci en els propers anys. Afegia que el total de 48 milions d’euros és una peça clau per impulsar la Vegueria Penedès.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha mostrat la seva satisfacció per haver aconseguit la construcció de la unitat de diàlisi ja que es tracta d’una reivindicació històrica.
La nova unitat de diàlisi suposarà un estalvi d’uns 1400 viatges de pacients de l’Alt Penedès cap al Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: