Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la sessió penedesenca de l’Assemblea Sindical Oberta que organitza CCOO

Aquestes assemblees sindicals obertes es fan arreu del territori català i han de servir per recollir els neguits dels delegats sindicals prèviament a la celebració del proper congrés de CCOO.

Al llarg d’aquests propers mesos, fins a l’estiu, el sindicat Comissions Obreres està duent a terme arreu del territori català les seves assemblees sindicals obertes prèvies a la celebració l’any vinent del Congrés del sindicat.
Una vintena de representants del sindicat a la comarca van participar en la trobada que es feia a l’Escorxdor, i que va comptar amb la participació de Josep Maria Romero, secretari general de CCOO al Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf; Miquel Escobar, coordinador comarcal de CCOO a l’Alt Penedès i Ricard Bellera, Secretari de Treball i Economia de CCOO a Catalunya.
Ballera explicava que aquestes assemblees són una eina de participació per recollir els neguits des de la base sobre temes d’interès general.
De fet la primera Assemblea Sindical Oberta es va fer fa 3 anys, prèvia a l’anterior congrés del sindicat i van participar-hi en total unes 10.000 persones. Ara s’està fent aquest procès de cara al congrés que es farà l’any vinent i es recullen qüestions de temàtiques transversals que van més enllà de la dimensió local i que es recolliran a l’estiu en una assemblea final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: