Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’obra ‘Mort a les cunetes’ arriba aquest dissabte al Casal de Vilafranca

L’obra ‘Mort a les cunetes’ arriba aquest dissabte al Casal de Vilafranca

El Casal acollirà aquest dissabte 15 de febrer a la Sala 1 de l’edifici del carre Migdia l’espectacle ‘Mort a les Cunetes’, un homenatge a les víctimes de la repressió franquista.

En el marc del “Cicle Platea”, cicle d’espectacles entorn de la guerra i el dolor que les acompanya, aquest dissabte a les 9 del vespre es representarà aquesta obra que és un homenatge a les víctimes de la repressió franquista de la mà de David Pintó i Joan Valentí.
El muntatge narra a ‘La Fossa de Can Maçana’, l’afusellament de nou republicans que van ser trets la mitjanit del 9 de febrer de 1939 de la presó de Manresa i la fuga d’un d’ells, Josep Nin, que ho va poder explicar.
És un homenatge a: Joan Badia, Amadeu Casserres, Jaume Claret, Lluís Fàbrega, Camil Pujol, Maurici Sivila, Josep Talleda i Juli Zegri, (fills de Súria i Valls de Torroella) que van ser assassinats per les seves idees i també a la Teresa Mabras, “La Maciana” de Castellolí.
Els espectacles del Cicle Platea tenen un aforament limitat i es fan a la Sala 1 de l’Edifici del carrer del Migdia. A aquesta iniciativa impulsada des del Casal, encara li resten una última obra: ‘Maleïdes les guerres’, que tindrà lloc el 21 de març a 2/4 de 9 del vespre a la mateixa Sala 1 i una conferència oberta a tothom. La conferència se farà dilluns dia 17 de febrer a la Sala Zazie, sota el nom : “El soroll de la guerra el silenci del dolor” amb els psicòlegs Lluís Fortuny, Antoni Puimedon i Mercè Coca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: